Att bygga ett härligt Spa hemmavid

Finns det en längtan till avkoppling och kontemplation även hemma i huset så se till att skapa en avdelning för härligt Spa hemmavid. I vissa fall så kanske man inte behöver göra mer än fixa till badrummet så det blir ett mysigt ställe att slinka ner i badkaret och njuta en lång stund.

Att bygga ett spa

Finns det outnyttjat utrymme i en källarvåning så kanske det går att bygga upp ett ordentligt hemmaspa med allt vad det innebär. Om väggar måste tas ner eller sättas upp nya för att skapa ert spa så se till att göra det enligt konstens alla regler. Det är frågan om våtrum och då gäller vissa regler för att det inte ska bli fuktskador i rummet. För den som inte är så händig kanske bör anlita hantverkare som hjälper till så att allt blir exakt som det ska och som man vill ha det.

När allt är klart

När allt är byggt och det är klart för att njuta av ert hemmaspa så gäller det att man ser till så att allt fungerar som det ska. Se till att skaffa hem produkter för rengöring av spabad och testutrustning för att kolla vattenkvalité. En större modell av spabad kanske man regelbundet har vatten i som cirkulerar. DÅ måste man kolla upp så att filter och annat är i sin ordning så man bibehåller vattenkvalitén i sitt bad. Detta lär man sig allt eftersom man använder sitt spabad.