Är allt klart inför sommaren?

Vi har fått känna av sommaren redan fast vi precis kliver in i Juni. I princip hela Maj var nästintill högsommardagar över hela vårt land, från söder till norr och vi kanske blev lite tagna på sängen med den värme som blev. Nu hoppas vi ju att det ska hålla i sig hela sommaren och långt fram i september.

Det är nu som vi börjar plocka fram det so vi behöver för att kunna sitta ute sköna sommarkvällar framöver. Det kan vara en idé att titta över sina grillar så de fungerar som de ska när vi väl ska lägga på köttet. Du hittar annars Weber reservdelar på nätet som du kan köpa och laga om något skulle vara trasigt eller fel på din Webergrill. Kolla också upp så du har gasol i flaskan så du får fyr på grillen då det är dags.

Innan alla trädgårdsmöbler och gasolgrillen ställs ut på altanen så kan det vara skönt att i alla fall spola av den från allt som gömts under snön. Även inoljning kan vara att föredra så den står bättre emot väder och vind. Men när detta är gjort och oljan fått suga in i träet så kan du möblera upp din uteplats och inreda den som du vill ha den i sommar. Det är en härlig känsla att få slå sig ner första gången och känna oset från grillen smyga förbi näsan.